Sos iute

de ala_oancea in Conserve, 14 Dec 2009 | 7049 vizualizari

 

Reteta Simona

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 kg de ardei iuti
  • 3 kg de rosii
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos iute:

Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se adauga ardeii iuti taiati in bucati. Se lasa la calit cateva minute apoi se adauga rosiile decojite taiate cubulete. Se fierbe bine si se fac piure cu blenderul. Se mai fierbe odata, se adauga usturoiul dat prin presa si apoi se pune in borcane. Super bun ! Si iute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos iute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ama 1

16.12.2009, 19:37

uuu am salvat reteta asta. neaparat fac si eu ca suntem nebuni dupa mancare iute

Sylvia 1

01.02.2010, 11:55

Imi place reteta

ada 1

23.07.2010, 22:12

la orice masa pot sa folosesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete