Sos iute de gogosar

de Ina in Conserve, 27 Noi 2013 | 5768 vizualizari

 

Ador sa-l folosesc la tochituri si pastrama la ceaun :D

 

INGREDIENTE

  • cca 3 kg. gogosari
  • 2 ardei iuti , rosii
  • 400 ml suc de rosii
  • 80 gr zahar
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingurita rasa de piper macinat
  • 3 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos iute de gogosar:

Curatam ardeii iuti si gogosarii,  ii spalam si-i tocam marunt, la robot, dupa care-i punem la foc mic, intr-o oala incapatoare. 

Adaugam zaharul, sarea, piperul si foile de dafin , iar dupa careva clocote  turnam si sucul de rosii. 

Lasam totul sa fiarba, mestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca pasta de oala.  Cand compozitia a scazut aproape la jumatate din cantitatea initiala  oprim focul si turnam pasta fierbinte in borcane  spalate si uscate ( incinse, chiar ) in cuptorul cu microunde.  Capsam borcanele si le impaturim in prosoape groase pana ce pasta se raceste. 

Se pastreaza in camara sau beci si se foloseste la diverse sosuri. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos iute de gogosar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Krystyan Trendy 1

28.11.2013, 09:37

foarte bun

Sylvia 1

28.11.2013, 11:43

wow ce fain e asta vreau sa il testez eu sunt fermecata de iuteala tot mananc iute, ma trezeste la viata

laura_n 1

29.11.2013, 20:56

bvoo! este senzational!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete