Sos mexican rosu

de Brindusa in Pt. carne, 14 Mai 2010 | 7459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe, tocate marunt
  • 3 catei de usturoi, tocati marunt
  • 1 ardei gras, taiat cubulete
  • 1/2 lingurita chlli pudra
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 1/4 lingurita scortisoara pudra
  • 1 conserva de rosii taiate
  • 300 ml supa clara de pui
  • 2 linguri unt de arahide
  • 1 lingura oregano tocat
  • sare dupa gust
  • ardei iute, daca iti place hot
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos mexican rosu:

Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa.

Adauga usturoiul, chilli, chimen, scortisoara, oregano caleste putin

Adauga ardeiul si caleste putin.

Pune rosiile si supa si fierbe 2 clocote. Adauga untul de arahide, potriveste de sare si fierbe la foc foarte mic 10 minute. 

Daca se ingroasa prea mult mai aduga apa (sau supa de pui).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos mexican rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi (Aioli)