Sos pentru friptura (Gravy)

de Mitinita in Pt. carne, 26 Ian 2014 | 21889 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

26.01.2014, 21:58

T I M E A 1

26.01.2014, 22:02

fara ciuperci e perfect si pt mine )

Valclaudia 1

26.01.2014, 22:04

iau eu si ciupercile ramase de la Timi!

Mitinita 1

26.01.2014, 22:05

l-ati descompus

Bya Ralu 1

26.01.2014, 22:18

super

Bunica 1

26.01.2014, 22:28

La Ancuta 1

26.01.2014, 22:52

eu il iau asa cum este, ca merge perfect langa ceafa aia de porc

Mitinita 1

26.01.2014, 22:55

apoi ce ramane de la friptura e cel mai bun,chiar nu trebuie aruncat,acolo raman toate aromele

deyutzky 1

26.01.2014, 23:08

imi place

babi5 1

27.01.2014, 07:47

Alexandra Burz 1

27.01.2014, 07:51

Rocsi 1

27.01.2014, 11:41

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:05

bun bun

Pushaa 1

27.01.2014, 15:07

laura_n 1

27.01.2014, 15:54

deja imi ploua in gura! si eu obisnuiesc sa fac sosurile in casa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de visine pentru friptura (Reteta Video)