Sos rapid de rosii

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 7432 vizualizari

 

Se poate servi alaturi de carne de miel fripta sau ciocanele de pui

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  •  1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 2 x 400 gr conserve de rosii tocate
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri vin rosu
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita verdeturi amestec tocate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rapid de rosii:

1 Incingeti uleiul intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le usor timp de circa 8 minute, pina se inmoaie

2. Adaugati rosiile, pasta de rosii, vinul, zaharul, sarea, piperul si amestecati bine

3. Lasati sa de ain clocot, apoi fierbeti incet, fara capac, timp de 25 de minute sau pina sosul se ingroasa si devine carnos, amestecind din cind in cind

4. Adaugati verdeata tocata. Serviti fierbinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rapid de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]