Sote din inima de vitel

de mihaelar63 in Vita, 10 Dec 2013 | 7597 vizualizari

 

Un sote gustos care se poate servi cu garnitura preferata de la mamaliga , paste , cartofi pana la orez .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inima vitel
  • 3 cepe
  • 1 praz
  • 2 linguri pasta ardei Kapia
  • 1 lingurita ,, Eros Pista -ardei iute tocat
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote din inima de vitel:

Inima se spala si se taie cuburi mari .

Caliti usor in ulei ceapa tocata, adugati cuburile de inima +pasta de ardei .

Adaugati cuburile de inima si caliti pana isi schimba culoarea.Puneti faina.

Amestecati de doua ori si puneti treptat apa cat sa acopere compozitia .Sarati.

Va fierbe foarte usor in 15 minute .

Serviti cu mult patrunjel verde. Eu am facut langa, o mamaligutza .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din inima de vitel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]