Peste carnea tocata punem apa sa o acopere,sare,piper,putin cimbru si o lasam sa fiarba pana scade bine,isi lasa grasime si se caleste putin.La inceput amestecam bine sa se desfaca.
Spaghetele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe plic.
Cand carnea e bine fiarta si putin calita,adaugam sosul pregatit dupa instructiunile de pe plic si lasam sa mai fiarba putin amestecand continuu.
Intr-o farfurie punem spaghete,sosul de carne peste,putin cimbru,ketchup daca vrem si radem parmezam.
Pofta buna!!!
1
eu nu mai pun ketchup ca nu-i nevoie
2
parmezam pun dar nu am avut
3
de obicei fac fara ajutorul"plicului"spaghetele bolognese,dar din lipsa de timp m-am folosit de el si am ramas placut surprinsa de gust.Are E-uri dar rar merge.
4
nu calesc carnea direct in ulei,ca nu ne place sa mancam gras.