Spaghete Bologneze

de simona72 in Spaghete, 7 Oct 2013 | 10902 vizualizari

 

Dupa atata pizza merge si ceva paste, nu????:))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano si busuioc uscat
  • un strop de sos PiriPiri sau orice sos iute
  • 100 gr spaghetti subtiri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Bologneze:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si le lasam sa se caleasca. Adaugam sare si piper dupa gust, sos iute, mirodeniile, pasta de gogosari si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana carnea este facuta si sosul a mai scazut.. Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecuram pastele, servim rotocoale de paste cu sos de rosii si carne deasupra. Simplu si delicios.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

putem sa radem putin parmezan sau cascaval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu vinete si dovlecel