Nu sunt cel mai priceput fotograf, dar de data asta am reusit sa fac mai multe poze :)
Pastele:
Intr-o oala se pune apa la foc, cu o lingura de sare si o lingura de ulei, iar cand clocoteste se adauga pastele. Se lasa 11-14 minute la fiert, in functie de indicatiile inscrise pe pachet.
Sosul:
Cat timp pastele sunt la fiert, pregatim sosul. Se curata 10 graunti de usturoi si se toaca marunt. Intr-un bol se freaca cu putina sare si o lingura de ulei si se adauga peste smantana.
Apoi se spala mararul, se toaca marunt si se adauga si acesta peste sosul obtinut.
Atentie: se pastreaza o cantitate mica de marar pentru decorarea farfuriilor la servire.
Legumele:
Intr-o tigaie wok se pune putin ulei si se adauga legumele la calit. Se amesteca timp de 10-15 minute pana devin rumene. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Dupa ce au fiert pastele, se scurg si se adauga peste legume pentru inca 3 minute la foc mic.
La final se opreste focul, se adauga sosul si se amesteca. La servire se decoreaza cu putin marar verde.
Pofta buna!