Astazi va aduc o reteta simpla si gustoasa: spaghete cu porumb si pui. Se face foarte usor, cu ingrediente accesibile, iar rezultatul este delicios!
Am pus la fiert spaghetele in apa cu sare. Le-am fiert 8 minute, dar in functie de grosime mai reducem sau marim timpul de fierbere.
Am taiat pieptul de pui in bucati. Am tocat cateii de usturoi nu foarte marunt.
Le-am pus impreuna intr-o tigaie in care am incins 2 linguri de ulei de masline.
Le-am lasat timp de 5 minute, sa se rumeneasca putin puiul.
Am pus apoi boabele de porumb si condimentele.
Am mai lasat 3 minute si am adaugat si piure-ul de rosii (eu am folosit o combinatie de passata si suc de rosii fiindca imi place sosul mai lichid).
Am lasat 5 minute la foc mic sa scada putin sosul, am adagat marar proaspata tocat fin si am oprit focul.
Am scurs bine spaghetele si le-am servit cu mult sos deasupra.
Am ras si putin cascaval peste preparat, doar pt gust. Sunt foarte bune si fara cascaval, alegerea va apartine :)