Spaghete cu sos

de LUK in Spaghete, 12 Feb 2011 | 7754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 300gr rosii taiate cubulete din conserva
  • sare,piper dupa gust
  • o ceapa alba
  • 5 catei de usturoi
  • o lingurita de boia dulce
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • apa
  • un pachet de spaghete
  • 2 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos:

         Ceapa curatata se taie marunt si se caleste foarte putin in ulei.Adaugam boiaua si rosiile si amestecam bine.Punem carnea tocata,si putina apa..cat sa acopere carnea.Punem sarea ,zaharul si piperul.Lasam sa fiarba la foc mic 40 de minute mai completand la nevoie cu cate un pic de apa(sa nu se arda  carnea)..Taiem usturoiul feliute si il punem la fiert impreuna cu sosul.Mai lasam 10 minute si sosul e gata.

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.Le scurgem de apa si le punem in farfurie.Punem sosul peste spaghete si decoram cu patrunjel verde tocat marunt..sau daca doriti cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]