Spaghete cu sunca si sos de branza

de Lorra in Spaghete, 20 Ian 2012 | 10731 vizualizari

 

Pentru iubitorii de paste si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 400 gr sunca presata
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 400 gr smantana
  • 300 gr branza topita
  • sare si piper (dupa gust)
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca si sos de branza:

Spaghetele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei, cand este gata se adauga vinul indoit cu putina apa si se lasa 10 min. sa fiarba inabusit. Se adauga smantana si branza topita si se amesteca bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si patrunjel tocat marunt si se mai tine pe foc 2-3 clocote. Se pun spaghetele in sos si se amesteca usor, se adauga sunca taiata cubulete si ardeiul gras taiat felii (fasii). Se servesc calde.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

20.01.2012, 18:41

Cu asemenea ingrediente precis sunt grozave!

Rocsi 1

20.01.2012, 22:03

Lorra 1

20.01.2012, 23:13

da, au fost pe placul nostru

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca, sos de rosii si busuioc