Spaghete cu sunca si sos de branza

de Lorra in Spaghete, 20 Ian 2012 | 11198 vizualizari

 

Pentru iubitorii de paste si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spaghete
  • 400 gr sunca presata
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 400 gr smantana
  • 300 gr branza topita
  • sare si piper (dupa gust)
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sunca si sos de branza:

Spaghetele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei, cand este gata se adauga vinul indoit cu putina apa si se lasa 10 min. sa fiarba inabusit. Se adauga smantana si branza topita si se amesteca bine. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si patrunjel tocat marunt si se mai tine pe foc 2-3 clocote. Se pun spaghetele in sos si se amesteca usor, se adauga sunca taiata cubulete si ardeiul gras taiat felii (fasii). Se servesc calde.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca si sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]