Spaghete (reteta proprie)

de bianca92 in Spaghete, 6 Mar 2014 | 4622 vizualizari

 

Seamana oarecum cu spaghetele bolognese insa aceasta e o reteta proprie pe care am facut-o cu ce am avut la dispozitie prin camara si congelator pentru ca nu am avut timp sa merg la cumparaturi pentru ingredientele retetei originale de bolognese.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghete
  • 1 ceapa mare
  • putin ulei (cam 2 linguri)
  • 2 linguri pasta de ardei (eu am pus pasta din borcan preparata de bunica)
  • 500 gr carne tocana de vita
  • 2 morcovi razuiti
  • sare (dupa gust)
  • piper (dupa gust)
  • 500 ml bulion sau sos tomate mai gros.
  • mirodenii ( oregano, busuioc, cuisoare)
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete (reteta proprie):

Intr-o cratita se caleste putin ceapa (taiata marunt) in ulei cu pasta de ardei apoi se adauga carnea tocata. Se amesteca incontinuu  pentru ca aceasta sa nu se prinda. Dupa ce carnea are o culoare deschisa, se toarna bulionul si se adauga sarea, piperul si morcovul razuit. Se lasa la fiert circa 30 minute. Se condimenteaza cu oregano, busuioc si cuisoare si se mai lasa pe foc 10 minute.

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand serviti pastele, adaugati cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete (reteta proprie)" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu creveti, dovlecei si ciupercute