Spaghetti cu carne si legume

de Dya Daniela Andrei in Spaghete, 20 Mai 2011 | 5663 vizualizari

 

Fiind reteta cu numarul 100, asa cum am vazut ca se obisnuieste :), e moment de sarbatoare!


Astfel, dedic intreaga mea activitate de pe site tuturor celor care mi-ati fost alaturi de fiecare data, chiar daca uneori, poate, reteta nu isi merita laudele! Va multumesc pentru ca existati, pentru ca aici ma simt ca intre prieteni si pentru ca imi simt munca apreciata! Va imbratisez cu drag si va pup! MULTUMESC! Si in mod special, vreau sa ii multumesc sotului meu drag!

 

INGREDIENTE

  • spaghetti
  • 1/2 kg carne (tochitura)
  • un ardei capia rosu
  • 2 cepe albe
  • 2 cepe rosii
  • o ceapa verde
  • un ardei iute
  • 2 morcovi mari
  • 150 gr kaiser
  • 5-6 catei usturoi
  • 4-5 rosii coapte 
  • 1 cana supa
  • 1 lingura cu bulion
  • condimente (dupa gust si preferinte - eu am folosit: tarhon, rozamarin, chili, sare si piper)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu carne si legume:

Punem carnea la prajit pentru jumate de ora, si separat, fierbem spaghetti-le, in apa cu putina sare. Intr-o alta craticioara, punem la calit,  legumele feliate impreuna cu kaiser-ul si condimentele. Cand carnea este bine patrunsa o adaugam alaturi de legume si lasam sa fiarba impreuna pentru 5 minute. Punem si pastele fierte, adaugam bulionul si supa si lasam sa fiarba impreuna pana scade suficient.

Inainte de servire se presara patrunjel proaspat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu vinete si dovlecei