Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb

de Oana in Spaghete, 3 Iul 2011 | 5642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g rasol alb de vitel
  • 250 ml supa de vitel
  • o rosie mare de gradina
  • o mana de rosii uscate (sau in ulei)
  • 2 linguri condimente uscate pentru spaghetti (rosii uscate, usturoi, busuioc, oregano, ceapa, capere)
  • sare
  • 250 g spaghetti
  • patrunjel verde
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb:

Carnea de vitel se fierbe pana se inmoaie bine, se opreste zeama in care a fiert. Rosia se curata de coaja si se taie cuburi mici, rosiile uscate se taie felii subtiri. Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se incinge putin ulei, se pun rosiile uscate si condimentele, apoi se adauga rosiile cubulete si supa de vitel. Carnea se mixeaza la robot si se pune in sos. Se adauga sare dupa ust si se lasa la fiert 5 minute. Spaghetel scurse de apa se amesteca in sos, se mai lasa pa foc 5 minute si se serves cu patrunjel verde tocat fin si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla carbonara