Spanac cremos cu usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2013 | 5032 vizualizari

 

Preferatul meu :) simplu, rapid si extrem de gustos...:)...eu l-am preparat in vasul Zepter....

 

INGREDIENTE

  • 800 gr spanac congelat( tocat)
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 5 catei de usturoi( vara pun din cel nou)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cremos cu usturoi:

Se incinge uleiul in vas, se pune usturoiul zdrobit.

Lasam pe foc 30 de secunde si punem spanacul, peste el turnam zeama de lamaie si o cana de apa. Punem capacul si il tinem pana se inmoaie( in jur de 12 minute) la foc mic.

Luam deoparte punem sare dupa gust, adaugam untul si mixam la blender. Asta e tot...

Spanacul nu se reincalzeste. Se consuma imediat si daca ramane se serveste rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cana de apa cu o cana de lapte daca doriti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cremos cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sim0na 1

06.06.2013, 16:20

bun

mirela0911 1

06.06.2013, 20:11

ce culoare frumoasa!

RuxyRux 1

06.06.2013, 20:55

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu usturoi