Spanac cremos cu usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2013 | 5395 vizualizari

 

Preferatul meu :) simplu, rapid si extrem de gustos...:)...eu l-am preparat in vasul Zepter....

 

INGREDIENTE

  • 800 gr spanac congelat( tocat)
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 5 catei de usturoi( vara pun din cel nou)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cremos cu usturoi:

Se incinge uleiul in vas, se pune usturoiul zdrobit.

Lasam pe foc 30 de secunde si punem spanacul, peste el turnam zeama de lamaie si o cana de apa. Punem capacul si il tinem pana se inmoaie( in jur de 12 minute) la foc mic.

Luam deoparte punem sare dupa gust, adaugam untul si mixam la blender. Asta e tot...

Spanacul nu se reincalzeste. Se consuma imediat si daca ramane se serveste rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cana de apa cu o cana de lapte daca doriti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cremos cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sim0na 1

06.06.2013, 16:20

bun

mirela0911 1

06.06.2013, 20:11

ce culoare frumoasa!

RuxyRux 1

06.06.2013, 20:55

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu usturoi