Spanac cu ciuperci in sos alb

de Bya Ralu in Cook and smile, 9 Apr 2016 | 9429 vizualizari

 

Reteta am vazut-o pe internet, era cu smantana dar eu nu am avut asa ca am folosit lapte

 

INGREDIENTE

  • 200 g spanac
  • 100 g ciuperci felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • lapte sau smantana
  • 1/2 lingura faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ciuperci in sos alb:

Spanacul se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare pentru cateva minute.

Cand este fiert se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie punem ceapa rosie taiata solzisori cu ulei de masline si ciuperciile felii.

Dupa cateva minute se adauga spanacul taiat cat mai marunt.

Se pune lapte cat sa acopere si se lasa la fiert la foc mic, punem si condimentele.

Se amesteca faina cu apa si se subtiaza, se adauga dupa circa 10 minute peste spanac,daca este prea groasa compozitia se mai adauga lapte.

Se lasa cateva minute sa fiarba.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

optional se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ciuperci in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batoane simple si impletite