Spanac cu legume

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 25 Iun 2016 | 12038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac (frunze tinere)
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • sare dupa gust
  • 2 linguri cu suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu legume:

Legumele se toaca marunt si se calesc in cateva linguri cu ulei.

Peste acestea se adauga spanacul bine curatat si spalat cu apa rece.

Se acopera vasul pentru a fierbe inabusit pana ce spanacul se patrunde usor.

Se sareaza dupa gust, se adauga sucul de rosii si se continua fierberea inca 10 minute aproximativ.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:26

Rahela Velicu 1

16.03.2020, 13:30

dantes 1

20.02.2021, 07:57

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crănţănele de post