Spanac cu ochiuri

de artyandra in Mancaruri de legume, 26 Mai 2017 | 2904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 căței de usturoi
  • 400 g spanac proaspăt sau congelat
  • 50 g unt
  • 100 dl smântână lichidă
  • 1 lingură făină
  • 100 g caș sărat de capră
  • 2 ouă
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri:

Se călește usturoiul în unt. Adăugăm spanacul crud sau dezghețat în tigaie, alături de făină. Se amestecă puțin, apoi vom pune smântâna. Condimentăm cu sare și piper după gust. Lăsăm la fiert, apoi amestecăm continuu pentru 3-4 minute. Introducem cașul sărat de capră și amestecăm bine pentru omogenizare. Punem ouăle peste spanac și lăsăm la foc, acoperit cu capac pentru 5 minute sau în funcție de cât de tare preferați ouăle.

Se servește cald, în combinații cu salată de roșii sau ca atare.

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu spanac si leurda