Spanac cu ou

de violeta30 in Mancaruri de legume, 3 Feb 2015 | 4034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de spanac congelat (500 gr)
  • o cescuta de apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • 2 catei de usturoi (mai maricei)
  • oua pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou:

Se pune uleiul si apa intr-o craticioara pana fierbe, apoi se adauga spanacul. Se lasa sa fiarba bine pana se desface. Cu lingura de lemn (spatula) incepem sa maruntim spanacul, asa cum fierbe pe foc.

Desfacem faina cu cateva linguri de apa si amestecam cu smantana, rasturnam peste spanac. Lasam sa se fiarba bine.

Pisam usturoiul ca pentru mujdei si amestecam cu putina apa, sa devina un pic lichid si varsam peste spanac.

Se potriveste de sare si mai lasam 2 minute. Oprim focul si lasam la racit.

Se serveste cu ousor ochi.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca facem pentru post nu mai adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]