Spanac cu oua ochiuri

de trifadalia in Mancaruri de legume, 4 Dec 2018 | 3177 vizualizari

 

"reteta romaneasca".

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac
  • 400 ml lapte
  • 5 catei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 4 buc oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua ochiuri:

Frunzele de spanac se aleg de codite si se spala, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa pentru 10-15 minute. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se pun pe un tocator de lemn si se toaca marunt.

Intr-o oala se adauga usturoiul razuit impreuna cu 100 ml de ulei, se pune si faina, apoi se adauga spanacul si sarea impreuna cu piperul care se calesc pentru 5 minute. Treptat peste spanacul calit se adauga laptele.

In tigaia se pune uleiul ramas, se sparg ouale si se stropesc cu ulei incins. Se adauga peste spanac si se pot servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi, reteta rapida pentru o masa delicioasa