Spanac cu porc

de Dana_Retetegg in Porc, 6 Dec 2010 | 7640 vizualizari

 

Am pregatit spanac pana acum de multe ori si mereu il preparam dupa aceeasi reteta clasica pe care o stiam. Astazi insa am fost mai inventiva si m-am gandit sa il pregatesc putin mai diferit.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr spanac congelat
  • 200-300 gr carne de porc
  • 2 cepe
  • 100 gr bulion
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • oregano
  • curry
  • busuioc
  • tarhon
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu porc:

Carnea de porc am taiat-o in bucati mici si subtiri pentru a se patrunde repede. Am pus-o la calit in tigaie, in putin ulei. Dupa ce s-a patruns putin am adaugat vinul si curry. Peste 5 minute am adaugat si ceapa taiata.

Cand ceapa a devenit moale am pus in tigaie bulionul si apoi spanacul. Am condimentat amestecul si am lasat sa fiarba aproximativ 20-25 de minute.

Spre final am adaugat si patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

Spanacul pregatit astfel: la tigaie, cu vin, fara sos de faina este mult mai bun decat cel pregatit in mod clasic.

2

Noi l-am servit cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (6)

kamy 1

06.12.2010, 18:07

5f

Dana_Retetegg 1

06.12.2010, 18:07

Ma bucur ca va place si voua Eu as manca mereu dar nu il prea prefera iubitul meu

Teo 1

06.12.2010, 21:27

imi place combinatia !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]