Spanac cu urda si oua

de Irina in Mancaruri de legume, 16 Mai 2013 | 8341 vizualizari

 

Cum va mai ziceam si cu alta ocazie, imi place spanacul mult de tot! De data asta l-am combinat cu nitica urda si i-am trantit niste oua deasupra...

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura spanac
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • 3 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu urda si oua:

Am spalat bine spanacul si l-am pus la oparit, in apa clocotita, cateva minute. L-am scurs bine si l-am lasat deoparte.

Intr-un vas am pus uleiul la incins si am adaugat ceapa si usturoiul taiate marunt la inabusit.

Am adaugat spanacul, am pus si putin din zeama in care l-am oparit, am adaugat un praf de sare si am acoperit vasul cu un capac. 

Aproape de final am adaugat putina urda sfaramata, am amestecat din nou, am format trei cuiburi in care am spart ouale si am acoperit vasul cu capacul.

Am oprit focul si am lasat ouale sa se faca incet, sub capac. Au format o crusta frumoasa pe exterior, inauntru ramanand usor moi.

A iesit o mancare tare buna si usoara dupa parerea mea, chiar daca a avut si branza si oua.

Nu mai zic si ce repede am executat-o...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu urda si oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

17.05.2013, 09:46

Mihaela11_jo 1

17.05.2013, 10:08

Bunnnnnnnnnnnnnnnn

Irina 1

17.05.2013, 15:02

multumesc, dragutilor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu cartofi si rosii