Spanac la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 3481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g spanac congelat
  • 3 felii cascaval afumat
  • 8 linguri parmezan ras
  • sare, piper
  • 4 oua
  • 4 linguri pesmet
  • o ceapa
  • 5 graunti de usturoi
  • 30 ml lapte dulce
  • o lingura de smantana
  • 30 ml ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac la cuptor:

Spanacul congelat se pune intr-un blender impreuna cu ceapa, usturoiul pisat, cele 4 oua, cascavalul si parmezanul ras, sare si piper. Se omogenizeaza bine. Pe parcurs se adauga laptele dulce, uleiul si smantana. Se mai mesteca la blender. Se pune la final pesmetul. 

Compozitia se pune intr-o tava unsa. Pe de-asupra se pun bucati mici de cascaval afumat si trei linguri de parmezan ras. Se da cuptor pana se rumeneste bine. 

Se serveste dupa preferinta. Noi, cu smantana. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

alilianaa 1

08.02.2013, 17:37

Multumesc Cris.

catarosh 1

10.05.2013, 09:43

Buna ziua,retete gustoase pe profilul tau...oare pot folosi stevie in loc de spanac?...multumesc si spor in toaye!...

alilianaa 1

10.05.2013, 16:24

Multumesc catarosh, cred ca da, nu vad de ce nu ar merge...Spor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu usturoi verde, la cuptor