Spanac tras la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Ian 2014 | 22525 vizualizari

 

o mancare pe cat se simpla,pe atat de gustoasa, dar mai ales sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • usturoi granulat dupa gust
  • cateva rosii cherry
  • marar verde sau uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac tras la tigaie:

Curatam spanacul, indepartam coditele si spalam frunzele in mai multe ape sau sub jet continuu de apa in chiuveta.

Taiem frunzele fasii, le calim in tigaie in doua linguri de ulei.

Adaugam sare,piper, usturoi granulat dupa gust.

Le lasam la foc potrivit pana scade toata apa lasata de spanac.

Servim spanacul cu rosii cherry si presaram marar uscat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac tras la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]