Spata de porc cu legume la Multicooker

de Bya Ralu in Porc, 5 Ian 2016 | 3902 vizualizari

 

Reteta este luata de pe internet,era facuta la tigaie,eu am vrut o carne frageda si am facut-o la Multicooker
Aceasta reteta minunata a fost pentru Craciun

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata de porc
  • 1 pahar de vin alb
  • mustar marinat boabe
  • 1 buc praz
  • 1/2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • o conserva ananas
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spata de porc cu legume la Multicooker:

Spata de porc se taie bucati,se condimenteaza pe ambele parti,se stropeste cu ulei de masline si sos de soia si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.

Se pun bucatiile de carne impreuna cu sosul format in vasul de la Multicooker,adaugand mustarul,usturoiul taiat feliute,ardeiul taiat julien,morcovul taiat felii subtiri si vinul alb.

Se stropeste cu cateva picaturi de soia,se amesteca cu grija,punem jumatate de pahar de apa,se seteaza functia Boil pentru circa 40-60 minute(se verifica intre timp daca scade zeama se completeaza cu apa).

Cu 5 minute inainte sa se termine programul se pune prazul taiat rondele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam rondelele de ananas scurse,la prajit pe ambele parti.

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita cu carne de porc reteta traditionala