Spirale cu sunca

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2011 | 4935 vizualizari

 

by Amalia

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • sare, piper
  • 12 g drojdie proaspata
  • 1 lgt zahar
  • 10 g untura
  • 1 lg ulei
  • 140 ml apa calduta
  • 50 g mozzarella ( cas )
  • 100 g sunca presata,
  • bacon etc...
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu sunca:

   Intr-un bol mai mic amestecam drojdia cu zaharul; dupa ce s-a lichefiat drojdia punem 50 ml apa calduta si 1 lg faina. Lasam la dospit 10-15 minute.
   Intr-un castron punem faina, sare, piper, untura, uleiul, mozzarella data pe razatoarea mare, maia-ua obtinuta si apa calduta treptat.

  Framantam putin pentru omogenizare si lasam aluatul la dospit cca 45 minute.

  Dupa ce a crescut aluatul , il amestecam cu sunca, apoi il impartim in 12 bucati. Fiecare bucata o facem sul si in invartim sub forma de spirala si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.

 Lasam inca 20 de minute sa se odihneasca in tava, apoi dam melcisorii la cuptor pana se rumenesc.

   Sunt excelenti melcisorii cu sunca atat calzi cat si reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

03.01.2012, 14:47

bune la micul dejun

Angelina_Elena 1

24.01.2012, 20:23

arata splendid!sunt asa pufoase...am trecut reteta la favo!

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:07

foarte buni trebuie incercata cat de repede

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]