Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2011 | 7384 vizualizari

 

Reteta asta este a Laurei Calder,am vazut-o la tv.si am zis sa o incerc si eu.Este tare buna si perfecta ca si aperitiv sau impreuna cu o salata.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 4 ardei capia rosu copti si taiati
  • 500ml supa de pui sau vita
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 plicuri gelatina pudra
  • 400g smantana
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder:

Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita cu putin ulei.Se adauga restul condimentelor,apoi se toarna jumatate din cantitatea de supa si se lasa la foc sa fiarba pana scade toata zeama.Intre timp lasam gelatina la inmuiat in restul de supa.Cand zeama s-a evaporat ,se pune totul in blender si se mixeaza bine pana devine o pasta Compozitia astfel rezultata se strecoara printr-o sita deasa ca sa nu avem cumva coji si pasta sa fie cat mai fina..Apoi se adauga gelatina si se lasa sa se recesca putin,dupa care incorporam smantana.Se toarna compozitia intr-o forma  rotunda si se lasa la frigider pana a doua zi.Se poate servi ca si aperitiv sau impreuna cu o salata greceasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ardei capia rosu by Laura Calder" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]