Spuma de ton

de Sylvia in Ton, 26 Noi 2010 | 8465 vizualizari

 

Va prezint acesta spuma lejera si aromata de ton, in care am pus putin ardei copt pentru culoare si cateva fileuri de anchois pentru un plus de aroma

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de
  • o conserva de ton intreg natural sau in ulei de masline,
  • un ardei rosu copt,
  • o ceapa mica echalote,
  • 2 cartofi fierti ( pentru a-i aduce un plus de lejeritate) ,
  • cateva bucati de file de anchois,
  • o lingura de smantana vegetala ( am pus eu pentru post, puteti sa o inlocuiti cu smantana obisnuita) ,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline,
  • putin marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de ton:

 Cu robotul de bucatarie mixam totul pana obtinem o pasta fina, adaugam smantana vegetala si condimentele .

 Amestecam cu grija pana obtinem o pasta omogena.Adaugam uleiul de masline si verdeata( marar am pus eu ).

  Amestecam din nou pana la omogenizare si mai dregem cu sare si piper daca trebuie. Se poate servi pe rondele de paine prajita sau pe felii de ardei , in functie de preferinte. Este foarte aromata si lejera, eu voi repeta reteta cu siguranta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 12:24

daca primul papa tot eu ce mai pap?.......nu e corect, vreau si eu ca tare mult cred ca mi-ar place...........

Sylvia 1

27.11.2010, 23:22

ma bucur ca va place reteta, a fost foarte buna

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 15:34

ce bine arata si cred ca-i tare bun 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton ,ceapa,ardei si branza.