Stelute cu marmelada [ de post]

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 3909 vizualizari

 

Dulciuri , prajituri , foi , fursecuri peste tot . Asa ca mi-am preparat ceva si eu rapid .

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietaj [ 900 gr ]
  • 300 gr marmelada mixta de fructe
  • 1/2 portocala -zeama
  • nuca cocos
  • cirese confiate
  • zahar pudra facultativ
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu marmelada [ de post]:

Desfaceti o foaie . Ungeti cu marmelada.

Suprapuneti cealalta foaie pentru foietaj  .

Ungeti cu zeama de portocale deasupra si presarati nuca de cocos .

Taiati stelute cu forma metalica.  Pe fiecare steluta puneti o cireasa confiata .

 Coaceti la cuptor  la 200 grade pana se rumenesc [ 15-20 min.].

Daca doriti mai dulci presarati si zahar pudra .

TIPS-URI

1

Aluatul pentru foietaj se dezgheata lent la temperatura camerei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu marmelada [ de post]" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri sfaramicioase