Sticksuri de cascaval pane

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2016 | 4276 vizualizari

 

Am facut reteta oanei,sunt bune dar mie nu prea mi-au iesit,probabil trebuiau taiate mult mai gros

 

INGREDIENTE

  • 200 g cascaval delaco
  • 200 g pesmet
  • 1 ou
  • sare/piper/boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri de cascaval pane:

Cascavalul se taie in felii groase de 1 cm,apoi in bastonase ,tot de 1 cm grosime.

Se pun sticksuriile pe o farfurie si se da la frigider pentru toata noaptea.

Pesmetul se amesteca cu patrunjelul tocat marunt si condimentele intr-o punga.

Se bate oul,se trec sticksuriile prin ou,se pun in punga cu pesmet,se scutura bine si se pun la prajit.

Dupa ce se rumenesc putin se intorc repede pe cealalta parte.

Se scot pe servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca din creier