Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai

de Satisfyyourcravings in Porc, 4 Mai 2017 | 3532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura suc de lime (1 lime)
  • 1 lingura sos de chili
  • 75 ml sos Oyster
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 400 grame filet de porc, taiat fasii (sau proteina vegetala)
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 ceapa rosie, tocata in cuburi mari
  • 140 grame fasole verde, taiata in jumatati
  • orez sau taitei pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai:

Intr-un castron mic, se amesteca sucul de lime cu sosul de chili, sosul Oyster si jumatate din sosul de soia. 

Se incalzeste o tigaie/wok cu 1 lingura de ulei, la foc mare. Se presara sare si piper peste bucatile de porc/proteina vegetala si restul de sos de soia. Se prajesc in tigaie cateva minute, apoi se transfera pe o farfurie. 

Se adauga in tigaie, restul de ulei si se prajeste rapid usturoiul, ceapa si fasolea verde,  2 minute. Se adauga carnea inapoi in tigaie, impreuna cu mixul de sosuri obtinut anterior si se prajesc toate inca 3 minute, pana cand sosul s-a ingrosat. 

Se serveste cu orez sau taitei. 

TIPS-URI

1

In prima imagine cu carne de porc, in a doua cu proteina vegetala

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir-fry cu porc, sos Oyster si fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc