Stiuca umpluta

de divainbucatarie in Peste, 15 Noi 2010 | 22494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca mai mare (minim 1 kg)
  • 3 oua
  • 100 g franzela
  • 1 ceapa mare
  • 50 g slanina afumata
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura mica marar
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 ceasca vin
  • cateva linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Curatam bine pestele de solzi si intestine. Cu un cutit bine ascutit desprindem pielea de pe carne, astfel incat sa ramana prinsa in cap si coada. Pe piele poate sa mai ramana carne, nu trebuie sa insistam acolo unde nu merge desprinsa pentru a nu rupe pielea.

Luam apoi carnea de pe oase si o dam prin masina de tocat cu ceapa calita, painea, slanina, usturoiul si mararul. Adaugam ouale batute si amestecam compozitia. Cu aceasta vom umple pielea de stiuca. Coasem pielea pe burta si punem stiuca intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam cateva linguri de apa, o foaie de dafin si vin. Dam la cuptor pentru 45-50 de minute. Vom stropi mereu stiuca pentru a nu se usca si crapa pielea.

Servim stiuca umpluta rece, ornata cu felii de lamaie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta