Strudel cu ciuperci

de crisad in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2009 | 8869 vizualizari

 

modelul de impletitura l-am furat de la Vladut

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champinion (un borcan)
  • foietaj un pachet
  • 1 lingura faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar
  • cimbru sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu ciuperci:

se trag  in putin ulei  la tigaie ciupercile  si usturoiul pisat (mai aromat iese cu unt dar fiin post am  folosit ulei) si apoi se inabusa cu putina apa. se amesteca faina cu supa de legume (sau apa sau lapte ) si se adauga treptat  peste ciuperci si se ameste energic sa nu faca cocoloase si dc e nevoie se mai adauga supa . la sfarsit se adauga marar cimbru si piperul. se lasa sa se racoreasca umplutura timp in care pregatesc aluatul .adica il impart in 3 si"franjurez" marginile .se adauga ciupercile in mijloc si apoi se "impletesc marginile )

TIPS-URI

1

mie mi-a placut mai tare rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci