STRUDEL CU DOVLEAC

de Roda in Prajituri, 7 Iun 2009 | 3368 vizualizari

 

Este pur si simplu delicios!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,
  • 300g. faina,
  • 100. unt,
  • 7 linguri apa rece,
  • sare,
  • Pentru umplutura:
  • 800g miez de dovleac
  • zahar  dupa gust,
  • 20g.unt,
  • scortisoara,
  • zahar pudra:
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA STRUDEL CU DOVLEAC:

1.Se freca untul moale cu sarea si faina intr-un castron.Se adauga ouale si apa si se framanta bine 2 minute.Se lasa la rece 30 minute.
2.Se rade  dovleacul pe razatoarea mare.Se topeste untul intr-o craticioara,se  pune dovleacul ras, zahar dupa gust si scortisoara si se lasa pe foc mic 10 minute, amestecand continuu.
3.Se intind  2 foi  din aluat.se pune  umplutura si se  ruleaza.Se  aseza in tava unsa cu unt si se coc 30 minute la foc moderat.
4.Cand strudelul se raceste,se  pudreaza cu zahar praf  si se portioneaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "STRUDEL CU DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe