STRUDEL CU DOVLEAC

de Roda in Prajituri, 7 Iun 2009 | 4001 vizualizari

 

Este pur si simplu delicios!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 2 oua,
  • 300g. faina,
  • 100. unt,
  • 7 linguri apa rece,
  • sare,
  • Pentru umplutura:
  • 800g miez de dovleac
  • zahar  dupa gust,
  • 20g.unt,
  • scortisoara,
  • zahar pudra:
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA STRUDEL CU DOVLEAC:

1.Se freca untul moale cu sarea si faina intr-un castron.Se adauga ouale si apa si se framanta bine 2 minute.Se lasa la rece 30 minute.
2.Se rade  dovleacul pe razatoarea mare.Se topeste untul intr-o craticioara,se  pune dovleacul ras, zahar dupa gust si scortisoara si se lasa pe foc mic 10 minute, amestecand continuu.
3.Se intind  2 foi  din aluat.se pune  umplutura si se  ruleaza.Se  aseza in tava unsa cu unt si se coc 30 minute la foc moderat.
4.Cand strudelul se raceste,se  pudreaza cu zahar praf  si se portioneaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "STRUDEL CU DOVLEAC" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]