Strudel cu dovleac de post

de Lau in Dulciuri, 9 Mar 2012 | 4120 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de faina alba
  • 1 cana de faina de malai
  • 2 linguri otet
  • 1 pachet margarina
  • 1 plic de drojdie
  • 100 g zahar
  • 1 praf  de sare
  • apa calduta
  • UMPLUTURA
  • dovleac
  • zahar
  • scortosoara
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac de post:

Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara si grisul, lasam la racit.

Amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar si un praf de sare. Amestecam faina,facem o gaura in mijloc si adaugam restul de ingredinte,drojdia si framantam un aluat elastic si nelipicios(daca este nevoie aduagam apa calduta)acoperim si lasam intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul (eu am lasat pana am luat puiutii de gradi)

Intindem o foaie taiem patratele adaugam umplutura in mijloc,rulam(eu am apasat putin la capete). Le asezam in tava le crestam putin  si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu gem de prune ( de post )