Sufle de fasole verde

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 5698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole verde
  • 4 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 3 linguri pesmet
  • sare, piper, boia
  • cimbru
  • marar
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de fasole verde:

Fasolea se pune la fiert in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Se mixeaza ouale, se adauga smantana, apoi pesmetul, condimentele, cimbru uscat si mararul tocat. Se unge o tava de chec cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se formeaza straturi de fasole peste care se toarna din compozitia de oua. Se presara desupra cascaval ras. Se da la cuptor pana cand se rumeneste cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

danygospodina 1

23.06.2009, 05:54

Chiar nu stiam de modul asta de a prepara pastai ! 10 furculite.

ala_oancea 1

02.07.2009, 16:27

Multumesc Dany !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu sos de usturoi si smantana