Sufleu cu piept de pui

de laylalala in Pui, 30 Iun 2011 | 19176 vizualizari

 

Deoarece in ziua cand am preparat acest sufleu am fost foarte ocupata cu Tortul Mickey Mouse eram sigura ca nu voi mai face ceva fel de mancare. Dar apoi mi-am amintit ca mi-a ramas niste umplutura de la ce am folosit-o la Ravioli asa ca i-am mai adaugat 4 galneusuri si 4 albusuri batute spuma, am uns 4 vase individuale cu unt, am turnat compozitia in ele, am bagat la cuptor iar treaba era gata ! A fost rapid dar rezultatul a fost gustos. Enjoy!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr piept de pui, fiert
  • 2 rosii, decojite si tocate
  • 1 tija de ceapa verde, tocata
  • 50 gr crema de branza
  • 1 lingurita cimbru, tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 30 gr pesmet
  • 4 oua, separate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu piept de pui:

1.       Incinge cuptorul la 200°C. Unge cu unt  4 vase individuale termorezistente.

2.       Pentru umplutura, adauga in blender toate ingredientele  in afara de albusuri. Se pulseaza pana cand se maruntesc bine ingredientele si sed omogenizeaza compozitia.Albusuri se bat spuma cu putina sare apoi se inglobeaza, cu spatula, in compozitia precedenta. Imparte comozitia de sufleu in cele 4 vase si se da la copt 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]