Sufleu de branza

de Gusti in Dulciuri, 20 Sep 2013 | 13596 vizualizari

 

Sufleul este un preparat care seamana tare mult cu o budinca. Diferenta o face albusul care se adauga in sufleu la sfarsit, batut spuma, ceea ce il face sa devina mai pufos.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 1 lingura miere de albine
  • esenta de rom
  • un praf de sare
  • unt pt uns formele
  • dulceata de visine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Pentru reteta asta de sufleu ne-am inspirat de la TVPaprika. 

Am separat intai ouale.

Galbenusurile le-am mixat impreuna cu mierea de albine, dupa care am adaugat crema de branza si esenta de rom.

Albusurile le-am batut spuma, impreuna cu praful de sare.

Odata omogenizat amestecul, am adaugat si albusurile si am amestecat usor pana s-au incorporat.

Am uns doua forme pentru sufleuri cu unt si am turnat compozitia in forme. Le-am pus in cuptorul incalzit la 180 grade pentru 20-25 minute, pana s-au rumenit usor.

Dupa ce s-au racit putin, am desprins cu grija de pe margini si am asezat sufleurile pe cate o farfurie si le-am decorat cu putin sos din dulceata de visine si cateva bobite.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon