Sufleu de broccoli cu piept de pui

de Raisha in Pui, 4 Apr 2015 | 7123 vizualizari

 

O cina sau un pranz satios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 g broccoli congelat
  • 1 bucata piept de pui
  • 3 oua
  • 300 g smantana
  • 200 g cascaval ras
  • 100 g masline
  • 3 linguri de lapte
  • 1 lg unt
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli cu piept de pui:

Pieptul de pui se portioneaza in cubulete sau fasii si se pune la fiert pana se patrunde usor cu furculita. Cand face spuma se ia de deasupra cu o lingura pana se limpezeste zeama.

Buchetelele de broccoli se vor pune separat la fiert cand apa da in clocot pentru 10 minute, pana se taie usor cu un cutit si este patruns.

Ungem un vas de yena cu 1 lingura de unt pana acoperim bine si marginile. Cand broccoli este gata patruns il strecuram de apa si il adaugam in vasul yena. Carnea o scoatem separat pe un vas si o lasam sa se racoreasca, apoi o adaugam peste stratul de broccoli din vas. Continuam cu urmatorul strat de broccoli.

Separat facem un amestec din ouale batute, smantana, laptele si jumatate din cantitatea de cascaval. Il turnam apoi in vasul nostru yena peste straturile de pui si broccoli.

Dam tava la cuptor pentru 20 minute. Scoatem apoi tava si adaugam restul de cascaval, maslinele si patrunjelul. Dam totul inca odata la cuptor pentru inca 10 minute.

Se va servi sufleul cald. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu