Sufleu de cascaval

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 17202 vizualizari

 

Va recomand,are un gust minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 200g cascaval
  • 3linguri unt
  • 2linguri faina
  • 400ml lapte
  • 1/2lingurita nucsoara rasa
  • sare
  • piper
  • 4oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cascaval:

Topim untul intr-un vas pe foc mic,adaugam faina,amestecam pana se omogenizeaza fara sa se arda,turnam laptele fierbinte,amestecam fara sa se formeze cocoloase,incorporam cascavalul ras si amestecam pana se topeste;dam vasul deoparte,adaugam galbenusurile pe rand amestecand energic dupa fiecare,condimentam cu sare,piper,nucsoara,incorporam albusurile batute spuma apoi turnam compozitia in forme mici unse cu unt,sa nu depaseasca trei sferturi din forma;lasam la cuptor 30min apoi servim sufleul imediat cat este cald.

TIPS-URI

1

cat sta sufleul in cuptor,nu trebuie deschisa usa cuptorului,altfel se lasa si nu mai creste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]