Sufleu de conopida

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 18019 vizualizari

 

Un sufleu gustos. Multumesc Dea!

 

INGREDIENTE

  • 400 g conopida
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • sare
  • 60 g branza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie putin (~ 10 minute). Se scoate si se lasa la scurs.

Albusurile se bat cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.

Se unge cu unt vasul unde urmeaza sa punem conopida.

Se aseaza conopida in vas. Se adauga peste conopida ouale batute si amestecate cu iaurtul.

Se da la cuptor la foc mediu cam 20-30 de minute pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Se scoate din cuptor si se presara branza rasa.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte condimente sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida