Sufleu de dovlecei

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 6305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • faina
  • sare, piper
  • busuioc
  • marar
  • delikat
  • unt pentru uns tava
  • 2 rosii pentru decor
  • 2-3 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Dovlecei se dau prin razatoarea mare si se pun la scurs 10 min. Ouale se bat cu sare, piper un fir de delikat, se pune laptele si faina atat cat sa iasa un aluat un pic mai gros decat cel de clatite. Se pune si mararul tocat marunt, se amesteca dovleceii cu compozitia din lapte. Se unge o tava yena cu unt se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in tava. Se pun deasupra felii de rosii si dovlecei se presoara parmezan si se da la cuptor 35-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute puisori