Sufleu de dovlecei

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 27 Iun 2017 | 6758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (400 g)
  • 7 oua
  • 100 g cascaval
  • 80 g branza gouda
  • 150 g iaurt 3,5%
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Dovleceii se spala, apoi se taie rondele.

Cascavalul si branza gouda se dau pe razatoare.

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma (nu foarte tare) cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu cascavalul, branza gouda, iaurtul si feliile de dovlecei.

Se pune sare, piper si busuioc uscat, dupa gust.

Albusurile batute spuma se incorporeaza in galbenusuri.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se asaza compozitia.

Se da la cuptor, la 170 grade C, 20-25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de vinete în sos de roşii cu usturoi