Sufleu de fasole cu cartofi

de rivka in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2010 | 16627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole
  • cca 4 cartofi
  • 1 cubuletz unt
  • putin lapte
  • sare
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 conservuta pasta tomate
  • 1 jumatate lingurita pasta ardei iuti/sambal
  • cascaval olandez
  • 1 ou
  • paprika pt decor
  • 4 lg ulei masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de fasole cu cartofi:

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc in putin ulei masline, se adauga fasolea din borcan impreuna cu zeama , se lasa la foc mic sub capac sa fiarba amestecandu-se din cand in cand.Dupa cca 10 minute se adauga pasta de tomate, lingurita de sambal se amesteca si se mai dau cateva clocote.

Se prepara un puree de cartofi din cartofi, unt si putin lapte, se sareaza dupa gust.

Intr-un vas de cuptor se pune un strat de puree de cartofi, deasupra se toarna fasolea, se rade cascaval, se mai pune un strat de puree de cartofi, un strat de cascaval.

Oul se bate cu furculita si se toarna deasupra,se stropeste cu parika pt decor.

Se da la cuptor cca 35 minte la cca 240 grade.

Se serveste cald alaturi de salata (noi am servit cu rosii) sau muraturi dupa sezon.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de fasole cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]