Sufleu de macaroane cu sunca

de Corinuta in Paste, 7 Aug 2010 | 7698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g macaroane
  • 100 g sunca fiarta feliata
  • 1 rosie
  • 1 legatura busuioc
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 150 ml lapte
  • 40 g unt
  • sare, piper macinat,piper cayenne
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de macaroane cu sunca:

Se dau in clocot intr-un vas 3 litri de apa cu 3 linguri de sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.

Se taie cubulete sunca si rosia spalata. Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt. Se da cascavalul pe razatoare.

Se strecoara si se scurg macaroanele. Se amesteca sunca, rosia, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca ouale, smantana, cascavalul si laptele si se condimenteaza cu sare, piper si piper cayenne.

Se unge cu unt un vas termorezistent. se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascaval. Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de macaroane cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane la cuptor