Supa Alsaciana

de dantes in Mancaruri de post, 4 Apr 2019 | 3352 vizualizari

 

"Retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • 20 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Alsaciana:

Legumele se spala si se curata de coaja, daca trebuie. Cartofii se taie in cubulete, ceapa se taie julien, ciupercile se taie in felii subtiri, rosia si ardeiul gras se taie cubulete, morcovul se da prin razatoarea mica.

Se pune ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa pana devine translucida, apoi se rumenesc putin cartofii, morcovul si ciupercile doar cat sa capete putina culoare.

Dupa aceea se pun intr-o oala cu 1.5-2 litri de apa sa fiarba cca.30 minute. Dupa un sfert de ora se adauga ardeiul si rosia cubulete, se potriveste de sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjelul verte tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Alsaciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu sos tahini si ceapa marinata