Curatati cartofii dulci, radacina patrunjel, pastarnacul si taiati-i cubulete;
Taiati si tulpina de telina cubulete;
Puneti-le la fiert cu sare;
Odata fierte, scurgeti apa intr-o oala, pastrand legumele in oala in care au fiert;
Adaugati frunzele de busuioc si blendati compozitia folosind blenderul de mana de la Breville;
Intr-o craticioara distincta adaugati smantana, untul si cate un polonic din zeama in care au fiert legumele;
Incetul cu incetul va trebui sa incorporati aproape toata zeama fierbinte peste smantana – facem acest lucru ca s-o aducem la aceeasi temperatura cu compozitia din oala – puneti oala la foc mic pentru 1 minut si adaugati si parmezanul;
Turnati apoi incetul cu incetul peste legumele pasate in cealalta oala;
Taiati chorizo si jamon bucatele si caliti-le in tigaie;
Scoateti-le pe un servetel sa mai absoarba din ulei;
Scoateti inima usturoiului si caliti-i intr-o tigaie, in putin ulei, sau coaceti-i putin in cuptor;
Taiati tortilla triunghiuri si coaceti-o pe o plita sau intr-o tigaie de teflon;
Serviti supa fierbinte, cu triunghiuri de tortilla si flakes de jamon si chorizo;
Pofta buna !