Supa crema de dovlecel

de alilianaa in Supe, 27 Ian 2017 | 3206 vizualizari

 

Sanatate curata! 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 2 cartofi
  • 1/2 de morcov
  • un sfert de telina mica
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei masline
  • o lingurita smantana ( numai la servire)
  • un varf lingurita fulgi ardei iuti
  • crutoane din paine prajita la cuptor
  • putin marar uscat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecel:

Intr-o cratita, se pun la fiert legumele, spalate, curatate, portionate. Se adauga sare, piper. Se pune apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert pana ce legumele se patrund cu furculita. Compozitia se pune intr-un blender si se paseaza. In timp ce se paseaza, se adauga uleiul de masline in fir subtire. 

Se pune compozitia intr-un vas curat, se macina fulgi de ardei iute de-asupra, se adauga putin marar verde. In bolul se servire, se adauga o lingurita smantana si crutoane. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu galuste