Supa crema de legume cu fasole uscata si varza

de cristeena20 in Supe, 19 Feb 2013 | 3762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Legume:
  • 1 morcov,
  • o ceapa,
  • ardei gras,
  • 3 cartofi,
  • 1 rosie mare,
  • dovlecel ,
  • varza dulce-1-2 bucati,
  • fasole uscata (din conserva)
  • carnati buni pentru fiert
  • varza
  • 1 cutie fasole boabe alba
  • sare, piper, chili,
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume cu fasole uscata si varza:

Pregatim sa facem o supa-crema din legume, astfel ca punem la fiert apa, adaugam morcovul, ceapa, ardeiul, dovlecelul, rosia, cartofii si bucatile de varza-taiate bucati mai mari. Adaugam sare si lasam sa fiarba foarte bine, sa fie moi. La final adaugam o cutie cu fasole boabe (poate fi maro) si carnatul intreg sa fiarba.

- Scoatem afara carnatul si pasam supa cu robotul. Dam supa din nou la fiert, adaugand in ea varza taiata fideluta si ceallata cutie cu fasole, sa ramana boabele intregi. Cand varza e fiarta dam deoparte. 

- Carnatul il taiem felii si il adaugam in farfurie alaturi de supa. Eu am ales carnati tipici portughezi folositi la astfel de fleuri: Morcela - e cu sange si Farinhera- e din faina. A iesit o supa delicioasa:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume cu fasole uscata si varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]